Cholesterolem ucpané tepny mohou přivodit infarkt i mrtvici. Pročistěte je jednou za čas přírodní cestou

Zdravé a čisté tepny jsou důležité. Chce to pravidelný pohyb a konzumaci potravin bohatých na živiny. Dnešní uspěchaná doba ale spíše nahrává nezdravému životnímu stylu, ucpaným tepnám a vysokému krevnímu tlaku. Jaký je recept na pročištění tepen? Máme rovnou tři.

Často konzumujeme mnoho zpracovaných potravin, cukrovinek a nezdravých tuků. Všechny tyto jedy jsou pro tělo vysoce toxické a končí v našich žilách. Tam ucpávají tepny a zvyšuje se riziko infarktu. Zkuste některý nápoj pro vyčistění tepen. Pomůžeme vám detoxikovat tělo a odstranit tuk z vašeho krevního řečiště.

Jak pročistit ucpané tepny přírodní cestou

Ucpané tepny brání v toku krve. To může dokonce způsobit selhání srdce, srdeční infarkt nebo mrtvici. Zkuste si vyčistit ucpané tepny, snížithladinu škodlivého LDL cholesterolu a vysoký krevní tlak.

Přírodní elixír načištění tepen

  • 2 stonky řapíkatého celeru
  • 1 šálek čerstvě vymačkané rajčatové šťávy
  • 1/4 šálku citronové šťávy
  • 1 feferonku nebo 1/2 lžičky pepře
  • 1 lžičku zázvoru v prášku

Všechny ingredience dejte do mixéru, důkladně rozmixujte a směs pijte 3x denně, vždy před jídlem alespoň měsíc.

Vyčistěte tepny od cholesterolu

  • 4 stroužky česneku
  • 4 citrony i se slupkou
  • 3 l vroucí vody

Nakrájejte citrony a česnek do mísy, přidejte horkou vodu a vše promíchejte. Přichytejte si 3 sklenice, směs do nich rozdělte a zalijte horkou vodou. Dobře je uzavřete a dejte je do lednice na 3 dny. Pak směs přeceďte přes gázu a dejte znovu do lednice. Užívejte 1 až 2 polévkové lžíce vždy před jídlem. Pokud se účinky nedostaví, zvyšte si dávku na 50 ml. Kúru dodržujte 40 dnů.

Pročistěte své tepny

  • 4 cm kořene zázvoru
  • 8 neloupaných citrónů
  • 8 stroužků českého česneku
  • 4 l vody

Očistěte zázvor i citron, oloupejte česnek a nakrájejte vše na kousky. Vložte vše do mixéru a rozmixujte. Směs nalijte na pánev, dolijte vodu a přiveďte k varu. Odstavte a nechte směs vychladnout. Tekutinu nalijte do láhve a uchovávejte ji uzavřenou v chladu. Celkem 3 týdny užívejte sklenku nápoje na lačný žaludek a 2 hodiny před každým jídlem. Za 3 týdny si dejte 1 týden pauzu a proces opakujte.

Foto: Shutterstock

Autor: Pavla Růžičková

Externí autorka magazínu AAzdraví.cz.

Chcete se nechat upozornit na nový příspěvek v diskuzi?
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments