Houbový čaj je zabijákem nádorů. Vyzkoušejte ho jako prevenci i podpůrnou léčbu

Hořká houba čaga, Chaga, rezavec šikmý či Inonotus obliquus je po staletí užívána v lidové medicíně v zemích severní Evropy a Rusku. V laboratorních studiích vykázala protirakovinné, protizánětlivé, antivirové, analgetické a imunitu stimulující vlastnosti.

Chaga sibiřská je chorošovitá houba, která je tradičním prostředkem ruského lékařství pro posílení těla. Obsahují biologicky aktivní látky, jako betaglukany, působí i na rakovinu, flavonoidy, alkaloidy, polysacharidy, kyselinu čagovou, organické kyseliny, fytosteroly, minerály, jako železo, měď a zinek. Betaglukany mají imunomodulační schopnosti, vážou se na komplementové receptory CR3 a buňky imunitního systému mohou rozpoznat a ničit nádorové buňky.

Proč užívat houbu Chaga

  • podpora imunitního systému
  • eliminace zánětů
  • podpora detoxikace
  • stimulace centrálního nervového systému
  • udržení zdravé pleti a mladistvého vzhledu
  • podpora trávení a vstřebání důležitých živin
  • zpomalení růstu rakovinných buněk

Prevence a podpůrná léčba rakoviny

Pokud vyloučíme-li z těla škodlivé látky a dodáme ty chybějící, docílíme rovnováhy a zdraví. Houba Chaga je v Rusku oficiálním účinným terapeutikem a je zavedena do oficiální ruské medicínské praxe.

Podle výzkumů až stonásobně zvyšuje aktivitu protirakovinných buněk, zabraňuje růstu nádorů, ale i vzniku kardiovaskulárních chorob, chronických zánětů, astmatu, artritidy, ekzémů, lupenky, chřipek, viróz, angín i nachlazení.

Navíc potlačuje nežádoucí účinky léků, antibiotik, očkování i chemoterapie. Reguluje střevní peristaltiku, regeneruje játra a slinivku, zvyšuje fyzickou i psychickou kondici, likviduje volné radikály, které jsou příčinou mnoha civilizačních onemocnění včetně rakoviny.

Čaj z houby Chaga

Klinické výzkumy ukazují, že houba Chaga je přírodní produkt proti rakovině, zejména plic, krku, žaludku, střev, jater, prsu, dělohy i leukémie. Vezměte 1 lžičku sušené Chagy a 3 dl vody. Dejte Chagu do nádoby se studenou vodou, pomalu přiveďte k varu, pak ztlumte a vařte 10 minut. Pak odstavte a nechte 15 minut louhovat. Potom přeceďte a hotový čaj vypijte. Čerstvý čaj pijte 2x denně 2 měsíce.

Foto: Shutterstock

Autor: Pavla Růžičková

Externí autorka magazínu AAzdraví.cz.

Chcete se nechat upozornit na nový příspěvek v diskuzi?
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments